Om Skriverblekk

Skriverblekk er en tjeneste for å sammenligne blekk og blekkpatroner for de mest populære skriverne og printerne i Norge. Hver eneste dag oppdateres prisene slik at du får oppdaterte priser til enhver tid.

For å få de nyeste prisene har vi utviklet en robot for å automatisk hente prisene. Prisene legges inn på nettsiden, og du kan enkelt velge blekkpatroner til beste pris. Roboten oppdaterer alle prisene og legger inne nødvendig informasjon om produktene vi viser. For at siden skal kunne videreutvikles får vi en provisjon for hvert salg gjennom vår side. Dette koster ikke besøkende noe, provisjonen får vi fra nettbutikken man kjøper fra.

Det er også greit å vite for alle besøkende at vi ikke selger produktene som listes opp på denne nettsiden. Har du noen spørsmål om produktene, priser, returer eller andre spørsmål ber vi deg rette de til nettsiden som selger blekkpatronene eller tonerne. Butikker vi sammenligner med er InkClub.com, Inkmann.no og Dustin Home, og det er disse butikkene som leverer produktene. Hvilke butikk som selger produktet du trenger pris til finner du ut ved å klikke på "Vis i butikk".

Skriverblekk

Skriverblekk er en sammenligningstjeneste for blekk og toner på nett. Her kan du finne, sammenligne og kjøpe billigste blekkpatroner og tonere. Over kan du sammenligne priser på blekkpatroner til din skriver. Her finner du utvalget av blekkpatroner og fargepatroner som passer printer.

Om

HP

Epson

Brother

© 2023 Skriverblekk