Filter

Farge
Utskrifter
Hjem > Lexmark blekkpatroner

Lexmark blekkpatroner

Finn riktig blekkpatroner til din skriver.

Laster inn blekkpatroner...

Sammenlign beste pris på Lexmark blekk

Sammenlign beste priser på Lexmark blekkpatroner. Her kan du søke etter de rimeligste blekkpatronene til Norges mest populære skrivere og printere. Kjøp blekk på nett og spar penger og tid!

Her sparer du mest penger på Lexmark blekkpatroner

Vi sammenligner pris på Lexmark blekkpatroner og toner

På Skriverblekk.no hjelper vi deg å gjøre de beste valgene når du skal handle blekkpatroner til din Lexmark skriver. Vi har samlet alle Lexmark blekk og fargetoner fra InkClub, Inkmann og Dustin Home og sjekket hvilke butikker som har de beste prisene på blekk. Testen har tatt utgangspunkt i alle Lexmark blekkprodukter til under 500 kr og deretter tatt gjennomsnittet av disse produktene. Nedenfor kan du se hvor du kan handle blekk på nett til den beste prisen.
Butikk
Beskrivelse
Gjennomsnittlig pris
Kampanje
dustinhome logo
Basert på 229 blekkpatroner var Dustin Home rimeligst av nettbutikkene på Lexmark blekkpatroner til printer. Blekkpatroner koster her i snitt 456 kr.
456 kr

(Pris mellom: 115-795 kr)

Vis tilbud Best pris!
kjell logo
Kjell & Company kom i denne testen på 2. plass, med 51 Lexmark blekkpatroner. Blekkpatroner hos Kjell & Company koster 457 kr i snitt.
457 kr

(Pris mellom: 120-699 kr)

inkclub logo
InkClub kom i denne testen på 3. plass, med 80 Lexmark blekkpatroner. Blekkpatroner hos InkClub koster 515 kr i snitt.
515 kr

(Pris mellom: 129-797 kr)

inkmann logo
Inkmann kom i denne testen på 4. plass, med 72 Lexmark blekkpatroner. Blekkpatroner hos Inkmann koster 530 kr i snitt.
530 kr

(Pris mellom: 113-788 kr)

Kvalitet med Lexmark blekk

Her finner du blekk og tonere på nett til din Lexmark printer til rimeligste pris. Det er prisforskjell mellom mange butikker, så det er lurt å sjekke hvor de billigste patronene på nett er. Lexmark har levert skrivere og printere siden 1991, og er i dag en global leder innen bilde- og utskriftsteknologi. 

Kjøper du originale Lexmark blekkpatroner kan du være sikker på at du får innovative teknologier som sørger for at utskrift blir best mulig. 

Lexmark returprogram

Lexmark tar ansvar for å beskytte miljøet, og har et eget returprogram for returnering av brukte Lexmark blekkpatroner og tonerkassetter. Siden Lexmark produserer mange ulike typer rekvisita som blekk, toner og papir ser de på det å kunnet ta i mot retur som et ansvar. Lexmark returprogram er helt gratis, og på deres hjemmesider kan du lese mer om deres returprogram. Når du sender inn brukte Lexmark blekkpatroner og tonerkassetter bidrar du til resirkulering av patroner og kassetter som kan brukes igjen. Lexmark sørger for at alle returnerte kassetter og patroner blir tatt hånd om, slik at minst mulig blir avfall.

Ser du etter billig blekk har du kommet på riktig plass! Her sammenligner vi priser på blekk og fargetoner fra forskjellige nettbutikker slik at du kan finne de rimeligste blekk- og fargepatronene på nett.

Visste du at du kan spare nesten halve prisen ved å handle blekk på nett? Det lønner seg å bestille blekk og fargepatroner på nettet, og du kan ofte gjøre svært gode kjøp sammenlignet med om du handler i en lokal, fysisk butikk.

Sammenlign priser på 20.000 blekkpatroner

Er du på jakt etter billig blekkpatroner til LEXMARK på nett? Du har da kommet på rett plass! Du finner blekk og blekkpatroner til din LEXMARK skriver. Se gjennom utvalget av blekk på nett her. Ofte er det store forskjeller i pris når det kommer til blekk på nett, så sjekk alltid prisen før du handler blekk på nett. Finn din LEXMARK printer og spar penger på blekk i dag.

Se etter din Lexmark modell slik at blekkpatronene eller fargepatronene passer akkurat din skriver.

Se hele utvalget her