Filter

Farge
Utskrifter
Hjem > Canon blekkpatroner

Canon blekkpatroner

Finn riktig blekkpatroner til din skriver.

Laster inn blekkpatroner...

Sammenlign beste pris på Canon blekk

Sammenlign beste priser på Canon blekkpatroner. Her kan du søke etter de rimeligste blekkpatronene til Norges mest populære skrivere og printere. Kjøp blekk på nett og spar penger og tid!

Her sparer du mest penger på Canon blekkpatroner

Vi sammenligner pris på Canon blekkpatroner og toner

På Skriverblekk.no hjelper vi deg å gjøre de beste valgene når du skal handle blekkpatroner til din Canon skriver. Vi har samlet alle Canon blekk og fargetoner fra InkClub, Inkmann og Dustin Home og sjekket hvilke butikker som har de beste prisene på blekk. Testen har tatt utgangspunkt i alle Canon blekkprodukter til under 500 kr og deretter tatt gjennomsnittet av disse produktene. Nedenfor kan du se hvor du kan handle blekk på nett til den beste prisen.
Butikk
Beskrivelse
Gjennomsnittlig pris
Kampanje
inkmann logo
Basert på 438 blekkpatroner var Inkmann rimeligst av nettbutikkene på Canon blekkpatroner til printer. Blekkpatroner koster her i snitt 297 kr.
297 kr

(Pris mellom: 58-794 kr)

Vis tilbud Best pris!
inkclub logo
InkClub kom i denne testen på 2. plass, med 515 Canon blekkpatroner. Blekkpatroner hos InkClub koster 308 kr i snitt.
308 kr

(Pris mellom: 19-799 kr)

kjell logo
Kjell & Company kom i denne testen på 3. plass, med 128 Canon blekkpatroner. Blekkpatroner hos Kjell & Company koster 362 kr i snitt.
362 kr

(Pris mellom: 100-799 kr)

dustinhome logo
Dustin Home kom i denne testen på 4. plass, med 453 Canon blekkpatroner. Blekkpatroner hos Dustin Home koster 411 kr i snitt.
411 kr

(Pris mellom: 85-795 kr)

Blekk og tonere til Canon skrivere og printere.

testHer finner du blekk og tonere på nett til din Canon printer og skriver til rimeligste pris. Det er prisforskjell mellom mange butikker, så det er lurt å sjekke hvor de billigste patronene på nett er. Med originale blekkpatroner fra Canon får du pålitelighet, kvalitet og verdi du bare kan forvente av Canon selv. Originale blekkpatroner er skapt slik at de skaper harmoni med skriveren din. Hver eneste utskrift gir god valuta for pengene. Med originalt Canon-blekk kan du skrive ut 35% flere utskrifter av høy kvalitet enn det du kan hos flere kopikassetter. Da trenger du ikke byttet ut patronene like ofte. Du får alltid krystallklare bilder og dokumenter med dype farger.

Alle Canon sine blekkpatroner har praktisk blekkassetter som gjør det enkelt å skifte ut kassetten i skriveren din. Har du separate blekkassetter kan du skifte ut enkeltfarger bare når blekk- eller fargepatronene er tomme. Med det sparer du også penger på blekk slik at du ikke trenger å kaste unødige mengder med blekk. Ekte Canon blekk har pappemballasje med hologrammer som endrer farge når du vinkler emballasjen. Se etter originale blekkpatroner for ekstra god ytelse på dine utskrifter. Bruker du XL-blekk får du langvarig bruk av farge og blekkpatronene. Finner du doble pakker eller multipakker er det penger å spare. Se etter gode priser på XL og doble pakker blekk til din Canon skriver.

Det er blekkapasiteten som avgjør antall sider du kan skrive ut fra en enkelt blekkassett. Derfor er blekkapasiteten viktig. Canon bruker internasjonale standardiserte testmetoder for å enkelt se og sammenligne blekkforbruket for ulike skrivere. Dette beskrives som ISO-standardene, og disse standardene sikrer at alle skrivere blir testet på samme måte. Testingen går ut på å at tre skrivere med tre sett hovedblekk skriver til det ikke er mer blekk i hver skriver. Sidekapasiteten bestemmes på bakgrunn av sidekapasiteten på de gjennomsnittlige resultatene i testene. Ønsker du å lese mer om din skriver eller en Canon skriver du ønsker å kjøpe, kan du gjøre det under “Spesifikasjoner” på nettsiden for den aktuelle skriveren.

XL blekk til din printer

Canon sine XL-kassetter skriver ut mer for mindre penger. Du finner både Xl- og XXL-blekk til forskjellige Pixma skrivere. Da trenger du ikke bytte ut blekk så ofte, og er perfekt for deg som skriver ut mye. Kjøper du ekte Canon XL blekk sparer du kostnader per side uten at det går utover kvaliteten på utskriftene.

Ny teknologi sikrer brukervennlighet og miljø

Canons PIXMA serie bruker nyskapende teknologi som gjør det enklere og enda mer effektivt å bruke skriveren enn det har vært før. De siste modellene i PIXMA serien har egne økonomiske funksjoer som automatisk påslåing og tosidig utskrifter fra sine skrivere. Da sparer du både papir og energi. PIXMA gir deg maksimal brukervennlighet og minimalt avfall. På en rekke utvalgt skrivere i PIXMA serien får du også stillemodus, kompatible XL-blekk, stor blekkapasitet og Easy-WebPrint EX.

Du får enkle utskrifter med automatisk påslåing når du begynner å skrive ut dokumenter fra din skriver. Disse printerne er strømsparende og gjør det både raskt og enkelt å skrive ut dokumenter på farten, så slipper du å slå av og på skriveren når du trenger den. Stillemodus senker utskrifthastigheten fra din Canon Pixma skriver slik at driftstøyen blir redusert. Det er så stille at du nesten ikke hører at skriveren jobber med utskrifter. Dette alternativet kan du velge fra datamaskinen din eller direkte på printerskjermen din. Dette kan også aktiveres på bestemte tidspunkt, slik at du ikke trenger å tenke på dette om du skal skrive ut noe på kvelden eller natten.

Spar papir med automatisk tosidig utskrift

Spar papir med automatisk tosidig utskrift fra din Pixma skriver. Det betyr at du kan skrive ut profesjonelle dokumenter på begge sider av arket, noe som gjør at du sparer både miljø og lommeboka. Mindre papir, mer økonomisk. Ønsker du å skrive ut websider, kan du enkelt gjøre det med Easy-Web Print EX, et plugin for Microsoft Internet Explorer som gjør det enkelt å skrive ut en webside. Websiden blir som et dokument, som er enkelt å forstå og skrive ut.

Økonomivennlige multipakninger

Multipakninger er brukervennlige og du sparer penger ved å velge Canon sine multipakker. Multipakker inneholder flere forskjellige blekk og fargepatroner for samme skriver. Multipakkene fra Canon inneholder ofte blekk og fargepatroner som ofte brukes sammen. Dette er både praktisk, miljøvennlig og du sparer penger. Skal du skrive ut store volum kan det lønne seg med dobbeltpakninger. Disse inneholder to patroner av samme type og farge. Dobbeltpakninger er perfekt for deg som er storforbrukere av blekk eller fargepatroner hvor det skrives ut store volumer.

Ser du etter billig blekk har du kommet på riktig plass! Her sammenligner vi priser på blekk og fargetoner fra forskjellige nettbutikker slik at du kan finne de rimeligste blekk- og fargepatronene på nett.

Visste du at du kan spare nesten halve prisen ved å handle blekk på nett? Det lønner seg å bestille blekk og fargepatroner på nettet, og du kan ofte gjøre svært gode kjøp sammenlignet med om du handler i en lokal, fysisk butikk.

Sammenlign priser på 20.000 blekkpatroner

Kikker du etter rimelig blekkpatroner til CANON på nett? Du har da kommet på rett plass! Du finner blekk og blekkpatroner for din CANON printer. Se gjennom utvalget av blekk på nett her. Det er store prisdifferanser når det gjelder blekk på nett, så sjekk prisen før du handler blekk på nett. Finn din CANON skriver og spar penger på blekk i dag.

Se etter din Canon modell slik at blekkpatronene eller fargepatronene passer akkurat din skriver. Med søkemotoren under er det lett å finne alle blekk- og fargepatronene som passer din Canon skriver. Du kan velge mellom originale blekkpatroner eller uoriginale.

Se hele utvalget her