Blekk og tonere

Les hva forskjellen mellom originale og uoriginale blekk- og fargepatroner er og hvorfor du hvilke fordeler hver av typene har.

Blekkpatroner

Les mer om hvilken blekkpatroner og fargepatroner du kan kjøpe til din printer.

  • Se priser
  • Alt på et sted
  • Priser er inkludert mva
  • Oppdaterte priser
  • Velg din favorittbutikk
  • Trygg handel

Forskjellige blekk og tonere

Ved å velge uoriginalt blekk- og fargepatroner sparer du penger, mens du får høyere kvalitet ved å velge originalt blekk fra produsenten selv. Hva skal du velge?

For den prisbevisste

Dersom du ser etter blekkpatroner og fargepatroner du får mest for pengene velger du uoriginale patroner. Da får du flere utskrifter enn ved tilsvarende originale patroner til samme pris. Uoriginale patroner ser nok annerledes ut enn originale patroner, men det er bare utseende. Står det at patronene passer din skriver spiller det ikke noen rolle hvordan de ser ut på pakken.

For den kvalitetsbevisste

Dersom du er ute etter høyeste kvalitet på dine utskrifter velger du originalt. Disse er produsert av produsentene selv og er ment å yte best for din skriver. Kvaliteten blir bedre, men du får mindre utskrifter enn ved bruk av tilsvarende patroner som er uoriginale. Mange originale patroner kommer med egne indikatorer som viser eksakt hvor mye blekk som er igjen.

Se gjennom utvalget av blekkpatroner

Originale og uoriginale patroner

Det er liten forskjell mellom originale blekkpatroner og uoriginale blekkpatroner, men noen forskjeller er det. Nedenfor kan du lese de viktigste forskjellene mellom de ulike blekkpatronene.

Originale blekkpatroner

Originale blekkpatroner og fargepatroner er av produsenten selv, det stilles stenge krav til kvaliteten av patronene, og originale patroner er perfekte til avanserte utskrifter hvor nøyaktighet og bildekvalitet er viktig.

Uoriginale blekkpatroner

Uoriginale patroner er rimeligere, men gir til gjengjeld flere utskrifter enn ved bruk av originale patroner i samme prisklasse. De ser litt annerledes ut enn originale patroner, men kan fint brukes dersom de støtter din printermodell.

Billige blekk og tonere

Blekk og tonere

På Skriverblekk.no finner du alt i fra blekkpatroner, fargepatroner og tonere til din skriver. Vi samler priser slik at du velger blekkpatroner som er rimeligst uten å skorte på kvaliteten. Velg mellom originale blekkpatroner og egne billigere blekkpatroner.

Se gjennom utvalget av blekkpatroner

BROTHER logo
CANON logo
DELL logo
EPSON logo
HP logo
KONICA MINOLTA logo
LEXMARK logo
OKI logo
RICOH logo
SAMSUNG logo
TOSHIBA logo
XEROX logo